Foodtech Belgium

PATTYN​

Hoge Hul 2
8000 Brugge
België

Tel +32 50 450 480

OVER PATTYN

Pattyn helpt u bij het optimaliseren van uw industrieel verpakkingsproces

Op zoek naar de juiste oplossing om uw industriële producten automatisch & veilig te verpakken, te tellen of te wegen in 5-30kg containers?

Pattyn helpt u met al uw industriële verpakkingsbehoeften van het automatisch opzetten van dozen, zakinzetten en vullen tot het sluiten van de zakken en dozen.

Geen zorgen meer met een machine of verpakkingslijn van Pattyn

Wij waarderen de relaties met onze klanten en geloven in een levenslange samenwerking. U profiteert van een uitstekende klantenservice vanaf het eerste contact tot de opstart van het project en daarna. Terwijl uw focus ligt op de verwerking van uw product, ligt de focus van Pattyn op de verpakking van uw product. Because “It’s all about U”.

Expert in industriële bag-in-box oplossingen

Als familiebedrijf hebben we meer dan 65 jaar ervaring in innovatieve verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie en kunnen we met onze bewezen technologie volledige turnkey oplossingen aanbieden.

Laagste Total Cost of Ownership

Samen met u zoeken we naar een oplossing die uw concurrentiekracht vergroot. Altijd met zorg voor uw investering en de continuïteit van uw verpakkingslijn, is ons uiteindelijke doel om uw kosten te verlagen en uw efficiëntie, prestaties en verpakkingskwaliteit te verbeteren. Door machines van hoge kwaliteit te leveren die weinig onderhoud vergen, garandeert Pattyn de laagste Total Cost of Ownership.

Wereldwijde partner

Over de 5 continenten en in 70 landen wereldwijd heeft Pattyn meer dan 800 complete verpakkingslijnen geïnstalleerd. Dankzij onze wereldwijde vertegenwoordiging onderhouden wij nauwe relaties met onze klanten. Waar u zich ook bevindt, u vertrouwt op onze permanente helpdesk en lokale ondersteuning.