Foodtech Belgium

DYNACO

Waverstraat 21
9310 Moorsel
België

Tel +32 53 72 98 98

OVER DYNACO

Dynaco is technologisch wereldleider in snellooppoorten. Het bedrijf biedt hoogwaardige oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen.

Sinds de oprichting in 1987 heeft Dynaco een uitgebreide expertise opgebouwd inzake hoogwaardige snellooppoorten. Toch blijft het investeren, om zo uw verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Een netwerk van erkende en toegewijde partners zorgt voor een optimale dienstverlening aan klanten in heel Europa. Wereldwijd kunnen wij rekenen op onze licentiepartners in Rusland, Japan, Vietnam en Brazilië. 

Dynaco poorten bieden volgende voordelen:

  • ENERGIEBESPARING De snelle cyclus vermindert aanzienlijk de overdracht van geconditioneerde lucht. Daarnaast levert Dynaco een gebrevetteerde afdichtingstechnologie met de beste afdichting over de hele omtrek van de poort.
  • KOSTENBESPARING Wanneer het poortblad uit de geleiders komt, keert dit hierin terug zonder interventie. Zo vermijdt u dure werkonderbrekingen en tijdrovende technische interventies.
  • LANGE LEVENSCYCLUS Dynaco poorten bevatten weinig slijtage-onderdelen. Het sterke en soepele poortblad is zeer bestendig. Zo kan een Dynaco poort honderdduizenden cycli doorlopen. 
  • UITERSTE EFFICIENTIE Dynaco biedt een brede waaier aan openingsbedieningen. Automatisch openen en sluiten bespaart heel wat tijd en verbetert de efficiëntie van uw dagelijkse werking.