Foodtech Belgium

B-HYGIENIC BVBA​

Maesbossen 3B
9160 LOKEREN
België

Tel +32 9 324 40 08

OVER B-HYGIENIC

B-Hygienic is een toonaangevend bedrijf in de markt van de hygiënische en duurzame wand en plafond bescherming.​

Onze producten worden voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, openbare gebouwen etc. Centraal gevestigd in Europa dicht bij de grote haven van Antwerpen en de belangrijkste snelwegen en spoorwegen, leveren wij onze producten over de hele wereld. Een continue opslag van meer als 60.000 m² platen en panelen garanderen een snelle levering in de kortst mogelijke tijd. 

De B-Hygienic FRP (Glasvezel Versterkt Polyester) plaat is een product met unieke eigenschappen zoals; zeer eenvoudig te reinigen, slag -en krasvast, schimmelwerend, waterafstotend, bestand tegen chemicaliën, gemakkelijk te installeren, voedselveilig en geaccepteerd voor HACCP, BRC, USDA, FDA en andere richtlijnen, etc

De B-Hygienic FRP plaat is verkrijgbaar met gladde of reliëf oppervlak. De platen kunnen worden geïnstalleerd met profielen of met de unieke B-Hygienic Hygiseal naadloze afwerking. De FRP plaat is verkrijgbaar in brandklasse Euroklasse E, B-s2,d0. De platen hebben standaard de kleur RAL 9016.

Toepassingen voor B-Hygienic omvatten; broeierijen, slachthuizen, de zuivelproductie, alle soorten voedsel gerelateerde productie, bier -en drankenindustrie, dierlijke voedselproductie, keukens voor restaurants en fast-food, ziekenhuizen, chemische industrie, farmaceutische industrie, wasstraten, etc.